DetaliiPozeContact
 
 

Hotel Condor

3 stele
Cazare Romania > Oravita > Hotel CondorAdresa: DN57, 45.039726N - 21.716666E
Localitate: Oravita
Judet: Caras-Severin
Numar camere: 23
Capacitate totala: 50 locuri
Telefon: 0742266367
Fax: -
URL: http://www.condorex.ro/
Hotel Condor
mai multe poze
 

Descriere

Prezentare HOTEL CONDOR*** ORAVIȚA

Situat pe DN 57 la intrare dinspre Timișoara (Reșița), HOTEL CONDOR *** își așteaptă oaspeții cu servicii turistice de calitate și cazare confortabilă în orașul Oravița. Hotelul Condor este locul perfect pentru afaceri, petrecerea timpului liber și vacanță.

Construcție nouă, cu o arhitectură modernă, dată în folosință în primavară anului 2015, HOTEL CONDOR*** este foarte ușor accesibil, fiind situat pe artera principală a orașului, care face legătura între orașele importante din vestul țării. De asemenea, hotelul nostru este situat în apropierea Gării (prima din România) și a celui mai important Complex Comercial din oraș. La parterul hotelului se află un magazin cu suveniruri.

HOTEL CONDOR*** dispune de 23 de camera (3 single/double, 15 twin, 5 apartamente cu tematici diferite), un restaurant cu bucătărie traditionala și internaţională, bar, terasă pe perioada verii.

Ambianţa şi atmosfera HOTELULUI CONDOR*** sunt unice, mai ales pentru că aici serviciile sunt oferite cu plăcere, dăruire şi competenţă. În cadrul hotelului nostru veți descoperi un număr mare de servicii de 3 stele incluse în tarífele de cazare, cum ar fi: parcare gratuită pentru oaspeţii noştri, internet WI-FI în fiecare cameră, mobilier de terasă la camerele cu balcon, mic dejun variat şi pentru toate gusturile, mic dejun englezesc de tip gourmet sau continental, minibar, large LCD TV, telefon, cabină duș cu hidromasaj și seif în fiecare cameră, halate de baie, papuci de unică folosinţă în apartamente şi multe alte dotări şi servicii special şi atent concepute pentru toate categoriile de oaspeţi care ne onorează cu prezenţa.

Spațiul generos destinat parcării mașinilor dumneavoastră, inclusiv autocarelor, este păzit 24h/24h.

În cadrul restaurantului nostru cu o capacitate de 130 locuri se pot organiza recepții, mese festive sau alte evenimente.

O mulțime de obiective turistice vă așteaptă să le vizitați: Teatrul Mihai Eminescu – primul teatru din spațiul culturii românești și prima clădire iluminată artificial din Europa, Farmacia Knoblauch – prima farmacie montanistică din țară, Calea ferata Oravita-Anina – prima cale ferată montană din țară cu un peisaj de o splendoare fascinantă și asemănare uluitoare cu calea ferată din pasul Semmering-Austria, Cascada Bigăr - plasată de theworldgeography.com pe primul loc în rândul celor mai neobișnuite și frumoase cascade din lume, Cheile Nerei – cele mai lungi și frumoase chei din România, Ochiul Beiului – lacul care nu îngheață niciodată și o culoare ireală a apei, Cascada Beușnița – situată în rezervație natural, zona de protecție având statut special acest monument al naturii reprezintând un fenomen unic, Monumentul Împărătesei Elisabeta de Wittelsbach – Sissi, singurul monument dedicat iubitei împărătese situat în provinciile românești, oferte de turism religios, ș.a.

Având în vedere obiectivele turistice ale zonei, hotelul nostru vă pune la dispziție activități de agreement și petrecere a timpului liber prin practicarea de drumeții, tiroliană, rafting, caiac-canoe.

Pentru orice informații suplimentare cât și pentru o posibilă colaborare vă rugăm să ne contactați la nr. de tel. 0742266367.

 
Prima pagina | Adauga cazare | Modifica oferta | Contact | Link Exchange | Termeni si conditii