DetaliiPozeContact
 
 

Pensiunea Muntii Aninei

3 stele
Cazare Romania > Anina > Pensiunea Muntii AnineiAdresa: Str. Colonia 1 nr.1
Localitate: Anina
Judet: Caras-Severin
Numar camere: 10
Capacitate totala: 22 locuri
Telefon: +4 0733-680.003
Fax: -
URL: -
Pensiunea Muntii Aninei
mai multe poze
 

Descriere

Pensiunea-restaurant „Munții Aninei” se află în orașul Anina, într-o zonă în care timpul se oprește în loc și frumusețea pădurii și a munților poate fi admirată în-deaproape. Lipsa poluării și munții împăduriți din zonă asigură un aer curat puternic ozonat potrivit pentru curățirea și refacerea trupului și al sufletului.
Pensiunea „Munții Aninei” dispune de 9 camere elegante și spațioase, cu băi proprii și un apartament. Vă stau la dispoziție un total de 22 locuri de cazare.
Structura pensiunii: 7 camere duble, 2 triple, apartament compus din 2 camere cu 2 locuri fiecare cameră aferentă apartamentului, baie, hol, balcon. Fiecare cameră este cu televizor led, baie proprie, internet wireless, balcon.
Oferim servicii complete de cazare și masă. Vă punem la dispoziție restaurantul pensiunii cu o capacitate de 48 de locuri. Restaurantul este clasic, aici putând fi servită o gamă variată de produse.
Pensiunea Munții Aninei dispune de sală de fitness, masă de biliard, saună, jacuzzi, cramă.
Tarife:
CAMERĂ SINGLE 100LEI
CAMERĂ DUBLĂ 120LEI
CAMERĂ TRIPLĂ 160 LEI
APARTAMENT 250 LEI
Tariful nu include mic dejun. Ziua de cazare începe la ora 14, iar eliberarea camerei se face până la ora 12. Cazarea se face obligatoriu pe baza actului de identitate.
Telefon contact: +4 0733-680.003

 
Prima pagina | Adauga cazare | Modifica oferta | Contact | Link Exchange | Termeni si conditii